След като в края на октомври миналата година MOKE International

...
След като в края на октомври миналата година MOKE International
Коментари Харесай

Електрическото MOKE е готово за първите си доставки

След като в края на октомври предходната година MOKE International сложи началото на приемането на за закупуването на напълно електрическата версия на емблематичният си стилен автомобил, в този момент от компанията анонсират, че производството му е почнало и първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени през лятото на тази година.

"MOKE е на първо място за извънградските пътища, екскурзии до плажа, летния бриз в косата и насладата от пътуването, а не за бързането от А до Б ", разяснява Робин Кенеди, търговски шеф на MOKE International. "Взехме истинския Mini Moke, основано от сър Алек Исигонис и го преосмислихме за днешния свят- и за утрешния - като изцяло електрическо транспортно средство ".

Базовата цена на MOKE Electric, което тежи 800 кг и е с съществени габарити дължина 3225 мм, широчина 1660 мм и височина от 1546 мм, бе избрана на 29 150 британски лири. Електромобилът е със задно задвижване, дава обещание разстояние от пътя от 18 сантиметра, а мощността на задвижващата система е 45 конски сили.

Максималната скорост на придвижване на MOKE Electric е 100 км/ч, оптималният свободен пробег е 144 километра, а за презареждането на интегрираната батерия са нужни 4 часа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР