След като спечели публиката в Страсбург и Берлин, мултимедийният музикален

...
След като спечели публиката в Страсбург и Берлин, мултимедийният музикален
Коментари Харесай

На 30 май е българската премиера на Магическите гласове на България

След като завоюва публиката в Страсбург и Берлин, мултимедийният музикален театър „ Магическите гласове на България “ ще има своята българска премиера на 30 май от 20:00 часа в Театър Азарян, НДК.

Спектакълът е самобитен роман за протичащото се през годините с българската музика и женските гласове на България - от достоверните национални песни през фолклорните обработки и белкантото до актуалната кино музика и смесването на детайли на български фолклор със модерни електронни жанрове.

Акцент в програмата са българските оперни гласове. Популярни арии от обичани опери ще показа младата оперна звезда Виолета Радомирска, на пианото ще бъде Йоланта Смолянова.

Музикален продуцент и по едно и също време с това и участник в спектакъла е Нина Николина :

В случая, когато става въпрос за камерен състав като " Магическите гласове ", които сме шест, всяка една би трябвало да бъде и солисти страховит експерт. Като екип работим дружно и ужасно се забавляваме. Хората, които ще дойдат на концерта, ще чуят едни типичен обработки за национален хор на едни от най-големите ни композитори, правени през годините.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР