След като се разбра, че гаджето на Криско – Цветелина

...
След като се разбра, че гаджето на Криско – Цветелина
Коментари Харесай

Криско с женска прическа!


След като се разбра, че гаджето на Криско – Цветелина Петрова, за следващ път е сменила, евентуално от досада, цвета на косата си и към този момент е платинена русокоска, се оказа, че рапърът е последвал образеца й и сега той също е рус.

Криско показа себе си и новата си фризура под името Джеймс Блонд. Незнайно за какво е решил обаче да се покатери на масата в офиса си, с цел да се похвали с новата си прическа (виж цялото фото в галерия).

Дамската част от почитателите му утвърдиха новия му имидж, само че мъжката е мощно потресена и му лепна една торба с насмешки.

Фактът, че въпреки всичко фотото е събрало в Инстаграм над 16 800 лайка накланя везната към позитивните оценки. Мнозина откриха голяма аналогия сред новата визия на Криско и тази на френския, знаменит DJ – SNAKE. Справка сочи, че в действителност са едно към едно и нашенецът евентуално е взаимствал хрумвания от задграничния си сътрудник – музикант.

А нищо чудно съвпадението да е инцидентно – просто Цвети първа се е изрусила и й е хартисало малко багра, която Кристиян Талев е решил да оползотвори върху главата си. Едно е несъмнено – на дамата русото й върви повече написа Hot Arena.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР