След като само преди няколко дни SKODA разпространи информация за версията ,

...
След като само преди няколко дни SKODA
разпространи информация за версията
,
Коментари Харесай

Автосалон Париж 2018: SKODA представя KAROQ SPORTLINE

След като единствено преди няколко дни SKODA разпространи информация за версията , в този момент от марката ни представята и идната основна версия на модел- KAROQ SPORTLINE.

Официалната премиера на SKODA KAROQ SPORTLINE ще се състои по време на международното изложение в Париж през октомври, а автомобилът ще бъде разполагаем ексклузивно в топ версията от портфолиото на модела, оборудвана с двулитров TSI мотор със 190 конски сили.

В оборудването на KAROQ SPORTLINE са включени специално създадени спортни предна и задна ризница, екслузивни за модификацията 18-цолови Mytikas черни алуминиеви джанти (19-цолови, налични като опция), тонирани стъкла и черни релси на тавана.

За интериора на KAROQ SPORTLINE от SKODA са предвидени черни спортни седалки с контрастен сив тегел и специална трипластова тапицерия, многофункционален състезателен волан, фиксирани задни седалки, педали със стоманени подложки, черна тапицерия на тавана и други, а като допълнителна екипировка се предлага цифровият Virtual Cockpit инструментален надзорен панел.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР