След като разследване установи автомобила, с който бе блъсната убита

...
След като разследване установи автомобила, с който бе блъсната убита
Коментари Харесай

Полицията разкри кой е карал колата, помела смъртоносно жена във Враца

След като следствие откри автомобила, с който бе блъсната убита 57-годишна учителка на бул. във Враца, полицията разкри и самоличността на водача, който избяга от местопроизшествието и продължава да се укрива. Тежката злополука стана в сряда вечерта, когато погрешно пресичащата бул. " Васил Кънчов " Цветана Цекова бе блъсната и по-късно умря във врачанската болница.

Водачът освен избяга от местопроизшествието, само че укри автомобила и полицията го търси няколко дни.Колата „ Ауди ” А6 е открита изоставена край близкото до града село Нефела. По нея са открити следи от удара по предната дясна част на капака автомобила. Предното панорамно стъкло е счупено, а регистрационните табели на автомобила са били свалени.

Полицията разкри, че колата е благосъстоятелност на 32-годишния И. М. от с. Нефела, само че по време на конфликта на врачанския бул. „ Васил Кънчов ” е била ръководено от 23-годишния Дейвид Д., който е гражданин на същото село. След кървавия случай младежът е напуснал местопроизшествието и за да прикрие действието е укрил колата, а на 25 ноември е напуснал страната. С 23-годишния мъж е пътувала 22-годишната му другарка Х. Д. Тя е разпитана от служителите на реда, като в детайли е разказала за осъщественото действие.Работата по случая продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР