След като през последните дни направи няколко тренировки в академията

...
След като през последните дни направи няколко тренировки в академията
Коментари Харесай

Димитров започна тренировки в Monte Carlo Country Club


След като през последните дни направи няколко тренировки в академията на Рикардо Пиати , през днешния ден Григор Димитров организира и първото си занятие в Monte Carlo Country Club преди тазгодишния Мастърс в Княжеството. Това стана ясно от малко видео, оповестено от първата ни ракета в обществените мрежи.

Димитров ще стартира със смесени усеща сезона на клей поради резултатите му от първите две ATP 1000 съревнования през този сезон. В Индиън Уелс българинът игра доста мощно и доближи до четвъртфинал, само че в Маями представянето му надалеч не бе толкоз впечатляващо и той още веднъж не съумя да премине втори кръг.

Миналата година Димитров записа две от общи трите си победи на клей точно в Монте Карло. Той победи Ян-Ленард Щруф и Жереми Шарди, преди да отстъпи пред Рафаел Надал на осминафинала. След мача против Матадора стана ясно, че по време на шампионата първата ни ракета е страдал от сериозна зараза на зъб, поради която бе заставен да се откаже от присъединяване си в ATP 250 шампионата в Ещорил.

Видео от тренировката на Григор Димитров в Монте Карло можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР