След като през ноември миналата година от Hyundai анонсираха името на

...
След като през ноември миналата година
от Hyundai анонсираха името на
Коментари Харесай

Hyundai с нови изображения на новия си SUV модел Bayon

След като през ноември предходната година от Hyundai анонсираха името на напълно новия си SUV модел- Bayon, през днешния ден от компанията разпространиха нови изображения на автомобила, който ще бъде стартиран в Европа през първата половина на тази година.

Hyundai Bayon, който ще бъде позициониран в кросовър/SUV В-сегмента, ще бъде изпълнен според дизайн стилистиката Sensuous Sportiness на марката, като от компанията споделят, че той ще предложи страст и иновативни решения в дизайна си.

При лансирането си на пазара в Европа през тази година, Hyundai Bayon ще се присъедини към SUV фамилията на марката, в което попадат моделите Kona, Tucson, NEXO и Santa Fe.

"С лансирането на нов, допълнителен модел в B-сегмента като базово предложение в нашата SUV линия, ние виждаме огромна опция да покрием търсенето на европейските потребители още по-добре и да увеличим нашето предлагане в един доста популярен сегмент ", показа Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продукти на Hyundai Европа, по време на анонсирането на новия автомобил през ноември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР