След като през миналата година ни запознаха с проекта си , разработен

...
След като през миналата година ни
запознаха с проекта си ,
разработен
Коментари Харесай

Lister произвежда само 10 екземпляра на LFT-C

След като през предходната година ни запознаха с плана си , разработен въз основата на Jaguar F-Type, в този момент от английската компания Lister Motor Company разкриват и първите детайлности за неговата нова извънредна открита версия LFT-C, която ще бъде създадена в лимитирана серия от единствено 10 автомобила.

LFT-C ще бъде най-бързото и мощно открито предложение в цялата история на Lister, а цената на автомобила ще започва от 139 000 английски лири, а от компанията афишират, че през тази година той ще бъде последван и от специфичното LFP- първото SUV предложение на компанията, което ще бъде в състояние да се се форсира до максимална скорост на придвижване от над 200 благи в час (320 км/ч).

По отношение на LFT-C, от Lister анонсират, че откритият автомобил е в положение да развие оптималната скоторст на движение от 330 км/ч, както и да се форсира от 0 до 100 км/ч за малко над 3 секунди.

Двигателят на Lister LFT-C е специално доработен V-образен, шестцилиндров, който генерира оптималната мощ от 666 конски сили. По отношение на окачването, джантите, спирачната и изпускателната система, от компанията анонсират, че та същите като при LFT-666.

В оборудването на суперспортния кабриолет са включени уникални карбоновии алементи по екстериора и интериора, специфична сребърна обозначителна табелка в двигателното отделение, неповторимо осъществяване на вътрешността и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР