След като през месец март тази година Уолтопия“ създаде Фейсбук

...
След като през месец март тази година Уолтопия“ създаде Фейсбук
Коментари Харесай

„Уолтопия“ ще подпомогне Пирогов с още три апарата за дихателна реанимация

След като през месец март тази година „ Уолтопия “ сътвори Facebook групата „ Да дарим въздух! “, в нея се включиха бизнесмени от цялата страна искащи да подкрепят лекарите и лечебните заведения в България в битката с Covid-19.
В тогавашния липсващ интервал фирмите съидейници откриха и внесоха в България посредством представителството на „ Уолтопия “ в Китай общо 18 апарата за обдишване на обща стойност над 350 000 лева - 10 от тях бяха дарени от Уолтопия, а останалите 8 от другите компании в новосъздалата се общественост. Апаратите са конфигурирани в здравни заведения в 7 разнообразни обитаеми места в страната и досега с тях са обдишвани стотици пациенти.
„ Виждаме, че обстановката в страната е доста сериозна и е нужна още помощ за здравната система. „ Уолтопия “ ще поддържа УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " за закупуването на още три апарата. Стойността им ще бъде заплатена изцяло безплатно от компанията. Щом „ Пирогов “ има потребност от помощ, а това е една от основните лечебни заведения за лекуване на инфектираните с вируса в страната, болница, която вероятно получава забележителна поддръжка от страната, това ме кара да мисля, че другите лечебни заведения в България са още по-зле. Затова приканвам и други бизнеси да дарят инсталация, с цел да облекчим обстановката дружно. “, сподели Ивайло Пенчев, Изпълнителен шеф на „ Уолтопия “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР