След като през март тази година американското подразделение на Volvo

...
След като през март тази година американското подразделение на Volvo
Коментари Харесай

Първите зарядни станции на Volvo и Starbucks са готови

След като през март тази година американското поделение на Volvo разгласи, че компанията е постигнала със Starbucks, което планува построяването на първата обществена зарядна инфраструктура за електрически автомобили на територията на обекти на комерсиалната верига, през днешния ден двете страни оповестиха публично, че планът е задействан, локациите за създаване на зарядните са избрани и че построяването им е почнало.

Зарядните станции ще бъдат построени и обезпечени енергийно благодарение на ChargePoint, а първите четири от тях, които към този момент са конфигурирани и ще проработят до края на месеца, са позиционирани на територията на обект на Starbucks в Прово, Юта.

До края на 2022 година се чака да бъдат построени зарядни в обекти на Starbucks през към 160 километра. Собствениците на електрически или електрифицирани коли на Volvo ще могат да употребяват бързата зарядна инфраструктура гратис или със сериозна отстъпка в цената, а останалите водачи на електрически автомобили, които също безпроблемно могат да зареждат на обектите, ще заплащат цялостната цена.

Инициативата на Volvo Cars и Starbucks планува построяването на до 60 бързи зарядни станции на територия на до 15 обекта, което би предложило съществено енергийно застраховане в продължение на 1350 благи сред Сиатъл и Денвър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР