След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3

...
След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3
Коментари Харесай

Поколение 992 вече предлага и GTS вариация


След като през миналата седмица от Porcshe показаха новото GT3 Touring, немската марка продължава да уголемява гамата на новото 911 и показа GTS вариации на купето, кабриолета и Targa версията.



Те са налични както във версия със задно предаване, по този начин и със задвижване на четирите колела, като разполагат с 3.0-литров боксеров мотор с 480 конски сили и 569 нютон метра. Трансмисията е механична със 7 предавки или автоматизирана с двоен съединител и осем предавки.



Външно може да познаете GTS моделите по черните детайли, които са заменили хрома по купето. Също по този начин можем да разпознаваем черен спойлер в задната част, друг похлупак на мотора, джанти с централна гайка и несъмнено надписи GTS на разнообразни места.



В интериора измененията също са дребни и включват Sport Chrono пакет който идва серийно, състезателен волан и спортни седалки с разнообразни настройки. Обновена осведомителна система също е част от новостите при GTS модела. Окачването е модифицирано и намалено със 10 милиметра, а спирачките са взети непосредствено от по-мощното 911 Turbo. По предпочитание на клиента може да се поръча и пакет за олекотяване, който включва карбонови седалки, по-леки стъкла, по-лек батерия и унищожаване на задните седалки, които усъвършенстват тежестта с съвсем 25кг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР