След като през изминалата година новият шеф на Alfa Romeo

...
След като през изминалата година новият шеф на Alfa Romeo
Коментари Харесай

Новият „джип“ на Alfa Romeo пристига на 8 февруари

След като през миналата година новият началник на Alfa Romeo отсрочи премиерата на Tonale, заради незадоволителното показване на колата, не щеш ли към този момент пристигна време да забележим новия „ джип “ на италианците. Той ще бъде показан на особено онлайн събитие на 8 февруари, носещо името „ La Metamorphosis”.
`Новият

Tonale ще бъде вторият кросоувър в гамата на Alfa Romeo и ще се причисли към по-големия Stelvio, както и седанът Giulia. Според папарашките фотоси и формалните скици, които от Alfa Romeo демонстрираха, новият модел няма да се разграничава с доста от досегашния дизайнерски език на марката и ще следва познатите италиански форми.
`Новият

Най-вероятно под капака на хибридната версия ще работи 1.3-литров бензинов мотор, който ще бъде комбиниран с електромотор, сходен на конфигурацията, която видяхме при Jeep Compass 4xe. Все още не знаем каква мощ ще генерира системата при Alfa Romeo, само че чакаме тя да е по-висока от тази при механично обвързвания Compass. Според някои източници, най-мощната версия може да генерира към 240 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР