След като през изминалата година Mercedes представи новото поколение Mercedes

...
След като през изминалата година Mercedes представи новото поколение Mercedes
Коментари Харесай

Mercedes представи новото C43 AMG

След като през миналата година Mercedes показа новото потомство Mercedes C-Klasse, в този момент немската марка стартира да демонстрира и по-наточените версии на модела, започвайки с най-малкия C43 AMG. Той бе показан във вид седан с 2.0-литров бензинов мотор и мощ от 402 конски сили.
`Mercedes

Те се генерират от 2.0-литров бензинов четирицилиндров мотор, който работи взаимно с автоматизирана трансмисия с 9 предавки и предават 500 нютон метра към предните и задните колела в съответствие 31% на 69%. Серийно моделът получава още амортисьори с изменяща се неотстъпчивост и задни завиващи гуми
`Mercedes

Ускорението от 0 до 100км/ч лишава 4.6 секунди, а оптималната скорост е лимитирана на 265км/ч. Отличаващи за модела са черни детайли около стъклата бронята, праговете и огледалата, както и четири накрайника на ауспусите с дребен лип спойлер на багажника. В предната част откриваме Panamericana решетка, типична за AMG моделите.
`Mercedes

В интериора няма особени промени. Там нови са спортните AMG седалки, комбинирани с волан с плоска долна част и червени шевове. Нови графики има и за екраните пред лидера и в централната част в заивисмост от режима на шофиране.
`Mercedes

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР