След като представи на пазара своето ново поколение видеокарти, Nvidia

...
След като представи на пазара своето ново поколение видеокарти, Nvidia
Коментари Харесай

Първи подробности за серията мобилни видеокарти Nvidia GeForce RTX

След като показа на пазара своето ново потомство видеокарти, Nvidia се заема с мобилния сегмент. Уеб порталът WCCFTech заяви, че серията графични карти GeForce RTX за преносими компютри ще бъде показана по време на CES 2019 събитието, което е оповестено за 8-12 януари в Лас Вегас.

При първата вълна от анонси ще бъдат включени следните модели:
NVIDIA RTX 2070 Mobility;NVIDIA RTX 2070 Max-Q Mobility;NVIDIA RTX 2060 Ti Mobility;NVIDIA RTX 2060 Mobility;NVIDIA RTX 2050 Ti Mobility;NVIDIA RTX 2050 Mobility.
Вниманието се притегля от мобилната видеокарта GeForce RTX 2060 Ti, която няма предходник в серията графични карти GeForce GTX от 10-та серия. Предполага се, че тя ще се базира на орязана версия на графичния процесор Nvidia TU106, употребен във видеокартите GeForce RTX 2070. Да отбележим, че WCCFTech не приказва намерено за принадлежността на младшите графични карти към семейството GeForce RTX. Тоест, има възможност, че са от серията GeForce GTX и няма да получат новите технологии от Nvidia RTX.

Що се отнася до мобилната GeForce RTX 2080 трансформация Max-Q, то ря ще бъде обявена по-късно от гореизброените модели. Тя ще може да бъде видяна в тънките 15 и 17 милиметра геймърски преносими компютри. Като да вземем за пример в новата версия на Acer Predator Triton 700.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР