След като получи забележка за първото блокиране на изказването на

...
След като получи забележка за първото блокиране на изказването на
Коментари Харесай

Изгониха Костадинов от пленарната зала и закриха заседанието на НС

След като получи забележка за първото блокиране на изявлението на Явор Божанков от Природен парк, водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов бе отхвърлен от пленарното съвещание, написа " 24 часа ". Дори и 20-минутната отмора не накара Костадинов и хората му да успокоят пристрастеностите и да преразгледат позицията си за недопускане на Божанков за изявление. Депутатът от Природен парк пък не се отхвърли да изясни вота си " срещу " за избирането на Делян Пеевски за член на конституционната комисия.

След почивката председателстващият съвещанието Росен Желязков изчете имената на няколко от депутатите на " Възраждане ", които получиха забележка за спирането, довело почивката - Костадинов, Георги Георгиев, Деян Николов, Емил Янков, Стоян Таслаков и Славчо Крумов. Костадинов обаче продължи да пречи на Божанков и Желязков го изгони като се стимулира с " трайно нарушение реда в залата ". И подсети на " Възраждане ", че нямат право да нарушават конституционното право на народен представител да приказва в Народното събрание.

Костадинов и депутатите от партията му обаче продължиха да блокират работата на депутатите, струпвайки се край парламентарната естрада. Това принуди Желязков да закрие пленарното съвещание по-малко от седмица откакто го направи и предходния път, когато "
Възраждане " и ПП-ДБ съвсем стигнаха до пердах и се плюха, още веднъж поради Божанков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg