След като получи мандата за съставяне на правителство, номинираният за

...
След като получи мандата за съставяне на правителство, номинираният за
Коментари Харесай

Асен Василев ще търси подкрепа за новото правителство по няколко приоритетни политики



След като получи мандата за сформиране на държавно управление, номинираният за министър ръководител от " Продължаваме промяната " Асен Василев разгласи, че ще търси поддръжка по осем предпочитани политики:

" Първо би трябвало да откри политическа поддръжка за програмата на този кабинет, след което ще приказваме за  персоналния състав, тъй като е извънредно значимо нещата, които са заложени в тази стратегия през тези шест месеца, да се случат тъкмо в тези шест месеца. Държим на 121 представители в пленарна зала, които да застанат доста ясно зад тази стратегия, които да застанат доста ясно против крупните бизнес ползи, които някои се пробваха да прокарат през предходното държавно управление ".

Това сподели Асен Василев, който напусна постройката на президентството през задния вход.

Междувременно пред Президентството се организираше митинг с искане " Продължаваме промяната " да върнат мандата. НСО изведе през задния вход също по този начин и премиера в оставка Кирил Петков, някогашния ръководител на Народното събрание Никола Минчев и ръководителя на парламентарната група на партията Андрей Гюров. Никой от тях не пожела да дава отговор на въпроси на публицистите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР