След като по-рано днес швейцарското правителство забрани всички обществени мероприятия с повече

...
След като по-рано днес швейцарското
правителство забрани всички обществени
мероприятия с повече
Коментари Харесай

Официално: Автосалон Женева 2020 няма да има

След като по-рано през днешния ден швейцарското правителство забрани всички обществени мероприятия с повече от 1000 индивида най-малко до 15 март, преди броени минути организаторите на Автосалон Женева обявиха публично, че тазгодишното издание на събитието се анулира.

Организаторите на автосалон в Женева акцентират върху това, че това е решение на Федералния съвет на Швейцария, и идва само три преди началото на събитието, което щеше да започва с традиционните си прес и VIP ден на 3 и 4 март.

"Съжаляваме за тази обстановка, но здравето на всички участници е наша и на нашите изложители отговорност ", анонсират уредниците на Автосалон Женева. "Това е форсмажорна обстановка и голяма загуба за производителите, които инвестираха извънредно в присъстивето си в Женева. Въпреки това сме сигурни, че те ще схванат това решение ".

Следващите стъпки за уредниците на Автосалон Женева ще бъдат свързани с организацията по разглобяването на вече изградените изложбени уреди, като е ясно и това, че закупилите билети за събитието ще могат да върнат своите пари.

Друга незнайна, която се поражда от решението за анулация на Автосалон Женева 2020 е провеждането на финалното събитие на годишния конкурс , спечелилият в който традиционно се анонсира в навечерието на мероприятието. Финалистите в надпреварата за 2020 година са BMW 1-series, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 и Toyota Corolla
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР