След като Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния

...
След като Пловдивския Окръжен съд е пуснал на свобода транспортния
Коментари Харесай

Мегз пак награби Рончев

След като Пловдивския Окръжен съд е пуснал на независимост транспортния необут Румен Рончев с парична гаранция от 5000 лева Мегз още веднъж е на крилете на любовта. Въпреки разправиите в съда и отвън него, дизайнерката сподели, че с предприемача не престават да бъдат гаджета. Припомняме ви, че до момента в който течеше делото, Румбата няколко пъти се опита да се отхвърли от каквито и да било връзки с брюнетката.

“Направени са признания и материалните вреди са изцяло възтановени”, декларирала Мегз пред свои. Стана ясно още, че Каканашева и Рончев са съдействали на следствието. А автомобилът Mercedes G class е добит от тях на обща стойност от 400 000 лева

От следствения арест пък коментирали, че още през вчерашния ден към час след мярката Мегз е пристигнала с документи за платена гаранция и е отвела Рончев от ареста. Каканашева едвам сдържала страстите си. А от очите ѝ не спирали да текат сълзи от наслада. Служители на ареста разясняват, че двамата не можели да спрат да се целуват и прегръщат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР