След като отменят пълния локдаун, турските хотели няма да се

...
След като отменят пълния локдаун, турските хотели няма да се
Коментари Харесай

Турските хотели не искат да се разделят с all inclusive системата

След като анулират цялостния локдаун, турските хотели няма да се откажат от системата " ол инклузив "  (all inclusive). Това заяви представител на Федерацията на хотелиерите на Турция пред сътрудник на.

" Бюфетната система не може да бъде анулирана в Турция, само че заведенията за хранене в хотелите могат да вършат промени в броя, разнообразието и типа на показване на ястията. Те могат да създадат това единствено със единодушието на туроператорите ", поясни събеседникът на организацията, когато бе помолен да разяснява информация в съветските медии, че с края на локдауна на 17 май турските хотели ще преминат от бюфет към а-ла-карт услуга. 

Тази информация беше доказана пред ТАСС и от различен източник в туристическата промишленост. Според него през 2021 година от позиция на санитарните условия гостите към момента няма да могат да слагат желаните от тях ястия в заведенията за хранене в личните си чинии. " Това ще се прави от чиновниците в ресторанта, с цел да не допират гостите едни и същи принадлежности. Този метод е по-правилен във връзка с обезпечаването на сигурността на здравето на туристите в Турция ", изясни източникът.

Спекулации по отношение на анулацията на системата " ол инклузив " в турските хотели пораждат съвсем всяка година, само че по една или друга причина тя не се удостоверява. През май 2020 година министърът на културата и туризма на Турция Мехмет Нури Ерсой в изявление за ТАСС разгласи невъзможността да се анулират системите за " ол инклузив " и " шведска маса " в страната. Според шефа на Министерството на културата, поради пандемията, гостите на хотели с " ол инклузив " система няма да могат да вземат храна и питиета от самите маси. Сега ястията, които са избрали, се раздават от готвачите или сервитьорите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР