След като основателно я изхвърлиха от журито на България търси

...
След като основателно я изхвърлиха от журито на България търси
Коментари Харесай

След като я наритаха от bTV, Славена Вътова се зае да продаде апартамент за 1,8 млн. лв и къща за 2,6 млн.

След като основателно я изхвърлиха от журито на „ България търси гений ”, Славена Вътова се зае с втората обичана активност на миските след малкия екран – търговията с недвижими парцели . Провалилата се в Би Ти Ви хубавица е почнала да предлага първокласни жилища за милиони. Тя им прави специфични реклами, в които показва всичките им екстри.

Единият от жилищата, който Славена Вътова предлага за продажба, е с цена, с каквато може са се оборудва поделение за недоносени бебета, а точно – 1,8 милиона лв.. Луксозното жилище се намира в един от най-скъпите и влиятелни квартали на София – „ Лозенец ”, и е изцяло обзаведено. Върви с всички екстри, в това число аквариум, цялостен с рибки. Заема целия финален етаж от висока, най-вероятно неотдавна строена постройка. Има четири спални, четири бани, панорама към Южния парк, оборудван фитнес и СПА център с много необятна сауна. Покривът пък е завършен като градина, в която има джакузи. Специално за рекламата на жилището някогашната съдийка в „ България търси гений ” е обула впит във фамозните й крайници черен чеп, който не оставя на въображението нито една част от формите й. Тя носи също по този начин бюстие и сако, което бързо смъква, с цел да го метне на един от шезлонгите пред сауната. Цената на жилището от 1,8 милиона е с два гаража, оценени за 80 хиляди.

Друго жилище, което някогашната Мис България предлага за продажба, е къща с градина в квартала на богатите – „ Бояна ”. Тя е на две равнища, с красиво вътрешно стълбище, има четири спални и също толкоз бани, както жилището в „ Лозенец ”, само че също така разполага с кръчма, билярдна маса и големи пространства, в които могат да се провеждат приеми и даже балове. Не инцидентно в рекламата Славена се е издокарала с вечерна рокля. Имотът коства 2,6 милиона. Кой ще го купи, към този момент не се знае, само че е ясно, че ще е някой доста богат, а брокерът, който го продаде, ще вземе голяма комисионна. Обикновено тя се движи към 3% от цената на парцела. Това са 78 хиляди лв., които би трябвало да влязат в джоба му. Според закона, брокерът може да подписа контракт за комисионна и с продавача, и с купувача на парцела, което значи двойно повече пари – 156 бона. За жилището в „ Лозенец ” сумата е 54 хиляди за единична комисионна и 108 при положение, че се сключат контракти и с двете страни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР