След като общото участие в правителството и протестите в негова

...
След като общото участие в правителството и протестите в негова
Коментари Харесай

ДБ не изключва общо явяване с ПП на избори

След като общото присъединяване в държавното управление и митингите в негова отбрана сплотиха двете обединения, Демократична България стартира да не е непозната на концепцията да се яви на избори с Политическа партия. министърът на електронното ръководство Божидар Божанов не изключи тази опция. Той сподели, че решенията ще се вземат след разискване в политическите сили, само че опцията съществува.

Не е известно обаче мнението на Политическа партия по въпроса. Днес,, Кирил Петков се изрече много позитивно за Демократична България. Не изключи коалиция, само че имаше поради следизборна, т.е. управническа - като актуалната. 

В наситената с политически мнения неделя се включи и Христо Иванов. Той не сподели нищо за съюз с Политическа партия, а акцентът му бе във връзка с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Те изпуснаха времето да опитат да се трансформират, да покажат схващане за проблемите, които предходното статукво имаше. Считаме, че те би трябвало да останат отвън изпълнителната власт ", разяснява  Все отново Иванов не изключи тематично да се търсят допирни точки с тях. „ Воденето на разговор и търсенето на поддръжка по обособени тематики са естествени практики за една народна власт, още повече, че минаваме към положение, в което българският гласоподавател не се обрисува да дава гласовете на един огромен състезател. Влизаме в политически интервал, който се крепи върху междинни по мярка политически обединения и съдружната форма на ръководство се подразбира като формат “, сподели той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР