След като наскоро разкритиува футболисти като Кристиано Роналдо и Габриел

...
След като наскоро разкритиува футболисти като Кристиано Роналдо и Габриел
Коментари Харесай

Касано за Леао: Въобще не го виждам като титуляр в някой от топ отборите в Европа

След като неотдавна разкритиува футболисти като Кристиано Роналдо и Габриел Батистута, този път някогашният италиански национал Антонио Касано се изрече доста остро и по адрес на младата звезда на МиланРафаел Леао, подлагайки под подозрение неговите качества и опцията да играе за някой от най-силните европейски тимове сега.
 Касано с апел към Роналдо: Оттегли се! Касано с апел към Роналдо: Оттегли се!
“Дали той е най-силният състезател в Серия " А "? Най-вероятно да, само че това е петото по мощ състезание в Европа. В Манчестър Сити си имат Джак Грийлиш, само че дали Леао може да играе там? Да, само че против 120, 130, 160 млн… Това не ме интересува, тъй като изобщо не го виждам като титуляр в някой от топ тимовете в Европа. Щом си помисля, че Луис Диас е в Ливърпул и че Леао би трябвало да играе вместо него… това е полуда! Направо да закриваме предаването и да си вървим у дома. Когато си помисля за Ансу Фати, който е на 19… Да не приказваме за Неймар, Килиан Мбапе или Джейдън Санчо, който също е на 19 (всъщност ще навърши 23 - б.р.)… Те са на друго равнище.

Дали играе добре в Италия? Да. Дали ще отиде в огромен тим? Вероятно да. Но в националния тим на Португалия той седи на пейката. Кристиано Роналдо играе вдясно, само че вляво са Бруно Фернандеш или Диого Жота. Винисиус Жуниор прави разликата против Манчестър Сити, а Леао я прави против отбори като Емполи, Фиорентина и Болоня. В Шампионската лига обаче е различно… Той има задника си върху главата (има поради играта му с наведена глава - б.р.) и не съм виждал да прави разликата. 

Играе в Италия, което е едва състезание. За мен Маркъс Рашфорд е доста по-силен от Леао, а Санчо е свръхестествен. Леао ми се коства като композиция сред Усман Дембеле и Антони Марсиал. Той може да седи на пейката като запаса на Кингсли Коман или Луис Диас - да, при ротации. Според мен той не коства 150 млн. евро и не е някой, който вкарва по 50 гола и прави по 50 асистенции на сезон, т.е. да прави разликата ”, разяснява Касано пред Bobo TV.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР