След като наскоро от Marvel и Disney обявиха плановете си ...

След като наскоро от Marvel и Disney обявиха плановете си

Marvel взеха сценарист на Rick & Morty за новия филм за Отмъстителите

След като неотдавна от Marvel и Disney оповестиха проектите си за развиването на филмовата си галактика от комиксови герои с редица нови филми и сериали, в този момент едно от най-очакваните заглавия - Avengers: The Kang Dynasty / " Отмъстителите: Династията на Канг " откри своят главен сценарист, оповестяват Deadline и Hollywood Reporter.

Това ще е сценаристът на Ant-Man And The Wasp: Quantumania и паметната анимация за възрастни Rick & Morty - Джеф Лавнес.

Той ще се причисли като едно от главните имена в основаването на плана за идващия огромен филм за Отмъстителите дружно с режисьора Дестин Даниел Кретън и главния продуцент Кевин Файги - индивидът, който движи цялата супергеройска кино галактика на Marvel.

Според информациите Лавнес е добре осведомен с историята на злодея Канг, който видяхме за пръв път в сериала " Локи ", където негова версия се появи във финалния епизод под името " Този, който остана ". Персонажът бе изигран от от Джонатан Мейджърс (Lovecraft Country), който ще се завърне още веднъж за ролята и в други филми на Marvel.

Един от тези филми, където публично Канг Завоевателя ще бъде показан като водещ суперзлодей, е точно идният Ant-Man And The Wasp: Quantumania с Лавенс за главен сценарист. Той би трябвало да се появи в кината на 17 февруари следващата година.

Така че в Avengers: The Kang Dynasty Лавенс просто ще развие арката на Канг, разгръщайки го като една от главните закани за света, с която Отмъстителите би трябвало да се сблъскат.

До момента не се знае доста за това какво ще съставлява филмът Avengers: The Kang Dynasty, само че сигурно той ще събере някои от най-популярните герои на Marvel към този миг, с цел да се изправят против Канг Завоевателя (или най-малко някое от проявленията му). 

По график Avengers: The Kang Dynasty би трябвало да се появи на екран на 2 май 2025 година, а няколко месеца по-късно - на 7 ноември 2025 година, е очакван да излезе и още един филм за Отмъстителите - Avengers: Secret Wars. До момента по този план няма назначен нито сценарист, нито режисьор.

Джеф Лавнес стана известна като сценарист на Rick & Morty, известния анимационен сериал, който се трансформира от ден на ден в място за насърчаване на фрагменти за супергеройсктие филми и сериали на Marvel.

През занимателната анимация за възрастни са минали още Джесика Гао, основен сценарист на She-Hulk, и Майкъл Уолдрън, сценаристът зад " Локи " и " Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта ".

През 2020 година Лавенс завоюва премия " Еми " за сюжет за Ricky & Morty.

Източник: webcafe.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg