След като минават нелегални мигранти, значи има пробив в системата.

...
След като минават нелегални мигранти, значи има пробив в системата.
Коментари Харесай

Джамбазки съзря диверсия: Някой е направил така, че сензорите за нощно виждане на камерите по границата да не работят!

След като минават незаконни мигранти, значи има пробив в системата. На фона на западноевропейските страни не сме разграден двор, само че българската граница би трябвало да се пази по-добре. Това уточни евродепутатът Ангел Джамбазки в " България заран " по Bulgaria ON AIR. Според него самият факт, че незаконни мигранти се намират на територията на България, приказва за пробив в системата.

Джамбазки показа за проблем със датчиците за нощно виждане на камерите по границата. По думите му те просто не работят.

" Някой е направил нещо с цел да не работят ", настоя евродепутатът и допусна, че датчиците са изключени от лица, свързани с трафика на мигранти.

" Страшният въпрос е демотивацията в персоналния състав на Министерство на вътрешните работи - въпрос на заплащане, и екипировка ", означи Джамбазки и акцентира, че това прави чиновниците доста изкушаеми да се включат в трафика на незаконни мигранти.

Евродепутатът повтори, че нашата национална сигурност изисква незаконните мигранти да не минават границата ни, само че органите на реда няма по какъв начин да бъдат стимулирани да ги стопират със стартова заплата от 600 лв..

В подтекста на следващия атентат в Лондон Джамбазки разяснява, че в западноевропейските общества има изцяло сбъркана политика на интеграция.

" Радикализмът се ислямизира. Има голяма вълна от Северна Африка, която ще доближи до Европа. Проблемите ще бъдат демографски, цивилизационни и културни. Ще не престават да борят с цветенца и меченца война, в която и чашата е оръжие ", изясни Джамбазки.

Той разяснява и напрежението сред ръководещи и съпротива в новото Народно заседание. Националистът е на мнение, че е обикновено опозицията да е недоволна и да пробва да внуши безвремие.

" Факт е, че има импортирани законопроекти ", уточни Джамбазки, който е уверен, че няма причина за оставката на Валери Симеонов поради изявлението му за хомосексуалните зависимости при депутатите и последвалата подписка против него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР