След като миналата година популярната марка мобилни телефони Nokia възроди

...
След като миналата година популярната марка мобилни телефони Nokia възроди
Коментари Харесай

Nokia пуска в България флагмана 7 Plus с батерия, която издържа 2 дни без зареждане

След като предходната година известната марка мобилни телефони Nokia възроди емблематичния си модел 3310 и пусна свои смарт телефони на пазара посредством компанията HMD Global, новите модели Nokia 6 и Nokia 7 Plus към този момент ще бъдат налични за потребителите в България.

По думите на генералният управител на HMD Global за Балканите, Румъния, Молдова, Грузия, Унгария и Адреатика Росен Петков страната ни ще е измежду първите, в които двата смарт телефона ще се продават след международното им показване.

Флагманът Nokia 7 Plus

Флагманът Nokia 7 Plus разполага с 6-инчов Full HD+ екран и 4 GB RAM памет. Сериозното преимущество на устройството е, че то е " въоръжено " с много издръжлива батерия с потенциал от 3800 mAh, която може да работи до два дни с едно зареждане.

Моделът работи с процесор Qualcomm Snapdragon 660. Предната камера на телефона е 16-мегапикселова с оптика ZEISS, което й разрешава да работи добре даже и при незадоволително светлина. Задната камера на Nokia 7 Plus е двойна с общо 25 мегапиксела. Смартфонът има и функционалност за снимане на 4К видеа.

На българския пазар устройството ще се предлага в черно-меден цвят.



Nokia 6

Смартфонът работи с Qualcomm Snapdragon 630 и предлага на потребителите 5,5-инчов Full HD ламиниран екран. Големият плюс при него е, че дава опция за бързо зареждане посредством USB-C, като времето за зареждането на батерията с потенциал от 3000 mAh е единствено 30 минути.

Nokia 6 идва с 16-мегапикселова ZEISS задна камера и 8-мегапикселова такава за селфита. Моделът има алтернатива за лицево различаване, като това разрешава устройството да се отключва доста бързо.

Моделът ще се продава на българския пазар в черно-медно и бяло-стоманено.

И двата смарт телефона работят с операционна стратегия чист Android Oreo.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР