След като лидерът на Има такъв народ оттегли номинацията на

...
След като лидерът на Има такъв народ оттегли номинацията на
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: Николай Василев: Това щеше да е най-реформаторксият кабинет на прехода

След като водачът на " ИТН " отдръпна номинацията на Николай Василев за министър председател, той разгласи и че ще показа ревизиран състав на Министерския съвет.

За едни изненадващо, за други не толкоз, защото Трифонов към този момент няколко пъти се демонстрира като антисистемен състезател, той разгласи, че през днешния ден в 13 ч. ще даде новото име, което " ИТН " предлага за министър председател, и че ще отговори " на всички въпроси на всички публицисти ".

Решението му срещна и овации от някои партиите, и подбив от други.

Какво се крие зад това решение? Засега публично знаем единствено това, което Трифонов разгласи във Фейсбук:

" За министър-председател предложих икономиста Николай Василев, човек с опит в политиката, в държавната администрация и в действителния бизнес. Само за три дни върху него се изля голяма мръсотия. Оказа се, че няма никакво значение какъв брой са образовани кандидат-министрите, какъв брой положителни експерти са, какъв брой ясни цели има пред тях. Оказа се, че това не е значимо за тези медии и политици, които нарочиха Николай Василев за проводник на Движение за права и свободи, изказване, което няма нищо общо с истината. Въпреки това, аз разбирам, че страната няма потребност от неустойчивост и нови избори. (.....) Затова взех решение да отдръпва кандидатурата на един заслужен човек като Николай Василев, тъй като никой не е по-голям от проблемите пред нас като общество ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР