След като кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че няма

...
След като кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че няма
Коментари Харесай

ЦСКА предприема действия за изграждането на нов стадион

След като кметът на София Йорданка Фандъкова съобщи, че няма проблем ЦСКА строи нов стадион в границите на " Българска войска ", от клуба оповестиха, че подхващат дейности.

Ето какво пишат " алените " на уеб страницата си:

" Армейци,

След като кметът на София госпожа Йорданка Фандъкова разгласи обществено, че не съществуват спънки за построяването на нов стадион на мястото и в рамките на досегашното оборудване, ПФК ЦСКА София незабавно подхваща следните законови стъпки.

Днес представители на клуба ще имат среща в Министерството на младежта и спорта, на която ще се разиска и инициира бъдещото обществено - частно партньорство с страната. Напомняме, че точно ММС е принципал на притежателя на " Българска войска " и спортна база " Панчарево " - сдружението " Сердика спортни парцели ЕАД ", с което клубът ни има контракт за дълготраен наем.

Утре представители на Министерството и клуба ще се срещнат с основния проектант на София господин Здравко Здравков и ще заявим идейния си план за утвърждение. Уважаема г-жо Фандъкова, от името на цялата армейска футболна общественост, Ви молим откровено да ни окажете подпомагане за синхронизирането на тези процедури сред обособените институции и по-бързото издаване на " ВИЗА ЗА ПРОЕКТИРАНЕ " от основния проектант, което е първият и наложителен ход на този стадий за осъществяване на капиталовия план.

Вярваме, че ползотворното съдействие с държавните институции и демонстрираните от всички страни благосклонност и предпочитание ще доведат до съответни и сполучливи дейности. " /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР