След като карантината ни държа изолирани толкова нощи без физическо

...
След като карантината ни държа изолирани толкова нощи без физическо
Коментари Харесай

Марс в Овен ще разгорещи сексуалния ви живот

След като карантината ни държа изолирани толкоз нощи без физическо допиране, Космосът е тук, с цел да отключи ново равнище на чувственост, за което даже не сте си и помисляли . Или може би сте били под карантина с половинката си, само че продължавате да спорите и да имате безсмислени различия? Е, подгответе се за новото си обичано занятие – секс за помиряване. И то доста!

На 27 юни Марс – планетата на похотта, дейностите и експанзията – се измести в своя знак Овен. Докато Марс в Овен кара сърцето ви да препуска бясно, то сезонът на Рака ще накара коленете ви да омекнат. Марс в Овен желае да оставим телата ни да приказват сред чаршафите... или където другаде пожелаете. Сега е вашият късмет да превърнете половите си мечти в действителност. Насладете се!

Ето какво да чака всяка зодия от този парещ интервал:
Какво полово преживяване ще донесе на всяка зодия Марс в Овен 12 фотоси  Какво полово преживяване ще донесе на всяка зодия Марс в Овен  Какво полово преживяване ще донесе на всяка зодия Марс в Овен  Какво полово преживяване ще донесе на всяка зодия Марс в Овен  Какво полово преживяване ще донесе на всяка зодия Марс в Овен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР