След като изкара доста време официално сам, Слави Трифонов изглежда

...
След като изкара доста време официално сам, Слави Трифонов изглежда
Коментари Харесай

Ето я новата на Слави

След като изкара много време публично самичък , Слави Трифонов наподобява има нова сериозна тръпка в живота си. Това е 29-годишната секси психоложка Лилия Стефанова, която Дългия предложения още преди няколко месеца да води графа в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя към този момент може да се похвали и със лично предаване, поради което шоуменът прецака някогашната си огромна обич – Магдалена.

Сексапилната Лилия изцяло е омаяла новия политик и съгласно слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални връзки с нея. Двамата постоянно вечеряли дружно в предпазлив и безценен ресторант в столичния квартал „ Изток”. Източници на „ Уикенд” настояват, че русокоската постоянно посещавала и жилището на Трифонов в комплекса „ Делта хил” край Перник и оставала да пренощува там.



Красавицата има опция да се фръцка на екран, демонстрирайки сексапил и разсъдък всяка съботна вечер в шоуто „ Стар Репортерс”. Това е първото предаване през уикенда в малкия екран на Слави. Досега Дългия финансираше само стратегии, които се излъчват в делничните вечери, а през останалото време по 7/8 ТВ вървят повторения. Изглежда обаче той е видял капацитет в лицето на русокоската Лилия и е решил да разшири портфолиото на канала си, предоставяйки й лично екранно време. Тя го дели с различен любим на Дългия – Борислав Борисов, прочут още като Боби Стар Репортер. Гаджето на победителката от „ Х Фактор” Християна Лоизу, също като Лилия, до неотдавна водеше графа във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов”, а в този момент към този момент има опция за лично предаване. Дългия им е дал своя вот доверие, без даже да изисква от тях да дефинират фокуса му. Двамата имат цялостна независимост да вършат, каквото желаят, в своето екранно време.

Шоуто, в което психоложката получи основна женска роля, е същински удар по друга обичана (в минало време) психоложка на Слави Трифонов – считаната за най-голямата обич в живота му – Магдалена Ангелова. Симпатичната дама не крие, че в никакъв случай не е прекъсвала връзките си с Дългия. Тя съветва с него всичките си планове и разчита на неговата поддръжка при реализирането им. Според слуховете, Маги също се гласяла да прави предаване в малкия екран на бившето си гадже, като за разлика от Лилия, била подготвена с подробна идея. Тя от дълго време има предпочитание да става тв водеща и бе на крачка от реализирането на тази фантазия преди към две години в Би Ти Ви. Докато беше водеща на „ Тази събота и неделя”, Мариана Векилска й беше уредила графа в предаването. Но с напускането на Векилска се наложи да напусне и Ангелова.

Говори се, че тя съвсем била убедила Слави да пусне нейно предаване за известна логика на психиката в 7/8 ТВ, когато от нищото изплувала сексапилната и надалеч по-млада Лили. Слави даже не бил чувал за русото прелъщение, когато го видял във вечерното си шоу в края на предходната година. Стефанова бе поканена за присъединяване от неговия екип „ Гости” като психолог на родните футболисти и незабавно влезе под кожата му със своята перхидролена прическа и блестящо червило. Трифонов стартира да я засипва с похвали от рода на: „ Твърде красива сте за психолог! Ако дойда при вас като психолог, ще ми пречи фактът, че сте прекомерно красива и руса – аз одобрявам руси жени”. Той толкоз доста си паднал по нея, че непринудено решил да я съблазни с оферта за работа в лична графа, без значение че Лилия подчертала, че има различен мъж в живота си. Тя обаче не пропуснала шанса да блесне на екран и наподобява около работата връзките й с високия водещ са станали много близки. По този метод на назад във времето била изтласкана по-възрастната и постоянно поставяща го в режим „ Изчакване” Меги.

За първи път функциите се разменили и сега тя чака Слави да й отдели място в програмата си, до момента в който Лилия в компанията на Боби е в ефир всеки уикенд.
Темповете, с които се развива тв кариерата на Стефанова, подсказват, че през месеците, в които е в 7/8 ТВ, може и да е дала отговор на благосклонностите на своя нов началник. Дългия има податливост да подкрепя кариерното развиване на дамите в живота си. Маги разчита на парите и връзките му цялостен живот, а балерината Мартина се разпореждаше като шефка на колежките си в „ Шоуто на Слави” в Би Ти Ви, до момента в който делеше легло с Дългия. Сега въпросът е до каква степен ще стигнат връзките му с Лилия. Двамата най-вероятно ще запазят поверителност по този въпрос, само че отговорът ще проличи от позицията, до която тя ще стигне в „ 7/8 ТВ”. Говори се, че Трифонов разчитал изключително на нея да му оказва помощ в организационната работа към партията му „ Има подобен народ”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР