След като изгони от редиците на БСП един от основните си

...
След като изгони от редиците на БСП един от основните си
Коментари Харесай

В БСП вече са изчезнали привържениците на коалиция с ГЕРБ

След като изгони от редиците на Българска социалистическа партия един от основните си критици и парещ последовател на положителните връзки с ГЕРБ - Георги Гергов, Корнелия Нинова разгласи, че в партията към този момент няма " последователи за коалиция " с групировката на Бойко Борисов. " Българска социалистическа партия няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, която да е сякаш в народен интерес ", съобщи пред БНР Нинова. Според нея " когато се съберат ръководещи и съпротива, народът отива на площадите в съпротива. Това не е добре за страната "

Преди към седмица по време на посещаване в Симитли, където участваха кметове на обитаеми места в региона, включително и от Българска социалистическа партия, министър председателят Борисов сподели, че " през пандемията спасението на страната в идващите една-две години ще е в това - и най-непримиримите врагове би трябвало да работят дружно ", а при обиколките си в страната не пропуща да разяснява какъв брой добре работи с кметовете на социалистите.

Нинова съобщи, че към този момент единствено от партията на Слави Трифонов " ИТН " са получили отвод да вземат участие в проведените от тях срещи за общ фронт за почтени избори.

На 21 януари Българска социалистическа партия стартира срещи с дребни партии и неправителствени организации за гарантиране на честността на изборите. В диалозите вземат участие представители на АБВ, Комунистическата партия, партия " Свобода " и други, като Българска социалистическа партия предлага организационна помощ и ксерокопия от протоколите за редом броене на резултатите в подмяна на общи покровители. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР