След като Изборната колегия обяви кандидата на Демократическата партия Джо

...
След като Изборната колегия обяви кандидата на Демократическата партия Джо
Коментари Харесай

Най-после! Путин поздрави Байдън за избирането му за президент на САЩ

След като Изборната гилдия разгласи претендента на Демократическата партия Джо Байдън за победител в президентските избори в Съединени американски щати, президентът на Руската федерация Владимир Путин му изпрати депеша и го поздрави за успеха му. Това оповестиха от пресслужбата на Кремъл, съобщи TACC.

Путин е поискал на Байдън триумфи като президент на Съединени американски щати и е декларирал, че е подготвен да взаимодейства и да контактува с него.

Президентът на Руската федерация „ изрази убеденост, че Русия и Съединени американски щати, носещи специфична отговорност за световната сигурност и непоклатимост, могат, макар разликите си, в действителност да допринесат за решаването на доста проблеми и провокации, пред които е изправен сега светът “, уточни пресслужбата на Кремъл.

Преди това Кремъл бе декларирал, че няма да разяснява кой е победил на изборите в Съединени американски щати, преди да се запознае с формалните резултати, въпреки че други страни честитиха на Байдън още в първите дни след 3 ноември, отбелязва Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР