След като Демократична България изготви законопроект за регулацията на хазартните

...
След като Демократична България изготви законопроект за регулацията на хазартните
Коментари Харесай

Демократична България: Умните държави не поощряват хазарта

След като " Демократична България " изготви законопроект за регулацията на хазартните игри у нас, през днешния ден партията пусна и промотиращ техните хрумвания видеоклип.
 Симеонов разгласи война на рекламата на <a href=хазартни игри " >
Сред техните оферти са лотарийни билети да се продават единствено в игрални зали и лицензирани пунктове, а не в супермаркети, пощи, бензиностанции, будки за вестници и други

Демократите изясняват, че в този момент настоящият закон има рестрикции към казината и игралните зали, само че не е съгласуван с новите трендове на лотарийните игри и по тази причина оферират прецизиране на текстовете. Промените целят да хармонизират критериите за образуване и разпространяване на хазарта, без оглед съответния тип игра.

Идеята на измененията е лотарийните билети да не могат да се продават на всички места, а единствено в пунктове, които имат лиценз за това. Предложението обаче планува сходна продажба да е изцяло неразрешена покрай учебни заведения, домове за деца и пощи, в лечебни заведения, както и във всички останали държавни или общински здания.

Вижте повече във видеото:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР