След като дълги години пази тази тайна, Камелия Тодорова най-после

...
След като дълги години пази тази тайна, Камелия Тодорова най-после
Коментари Харесай

Камелия Тодорова разкри шокираща тайна за себе си

След като дълги години пази тази загадка, Камелия Тодорова най-сетне разкри, че е осиновена. 67-годишната певица признава това в биографичния си театър " Моят глас ".

В спектакъла джаз изпълнителката освен пее, само че разкрива живота си с най-големи детайлности, за които даже до скоро ѝ било мъчно да приказва.

" Когато човек показа болката си, тя става по-малка. Не знам за какво, само че откакто изгубих втората си огромна обич - бащата на дъщерите ми - Майкъл Кунстман, нещо не ми се получава в любовта. Винаги има горест ", сподели Камелия в изявление за " България Днес "

В спектакъла си джаз примата споделя моменти от своя пъстър път в света на музиката. Връща се освен в трагичните житейски мигове, само че и към занимателни моменти, които е имала на цената. От спектакъла ѝ хората мога да схвана за какво носът ѝ е крив, по какъв начин по време на концерт изгубила коронка на зъба си.

Премиерата на спектакъла " Моят глас " бе в края на ноември, а до няколко месеца певицата възнамерява да има и турне в страната.

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР