След като беше обявено, че актрисата от „Малки сладки лъжкини“

...
След като беше обявено, че актрисата от „Малки сладки лъжкини“
Коментари Харесай

Шей Мичъл разкрива всичко за бременността си

След като беше оповестено, че актрисата от „ Малки сладки лъжкини “ – Шей Мичъл, чака дете, почитателите непрестанно наблюдават за вести към бременността. Сега любознанието им ще бъде задоволено, защото бъдещата майка пуска ново шоу в Ютуб, където изяснява всичко за процеса.

Проектът се споделя „ Почти подготвена “ и там почитателите ще стават очевидци на всичко, което се случва по време на бременността. Почитателите на Мичъл ще схванат и за какво тя е чакала толкоз дълго време да разгласи щастливата вест. Актрисата показа фотография в Инстаграм, на която театралничи гола и се вижда наедрялото ѝ коремче.

Предполага се, че тогава тя е в шестия месец. След това почитателите схванаха и какъв ще е полът на бебето. Шей и приятелят ѝ Мат Бабел чакат момиченце, което би трябвало да се роди зимата.

Това е втора бременност за Шей. Първата, за жалост, не приключва добре. Актрисата претърпява аборт в 14-ата седмица и по тази причина в този момент е изчакала толкоз дълго време преди да заяви новината. Във видеото тя изяснява, че е изпитала боязън да не я сполети същата орис като първия път и по тази причина е криела от почитателите си.

Мичъл признава, че към момента пази фотоси от първата си бременност и че се усеща обвързвана с бебето. „ Когато се случи, бях изцяло съкрушена. Все още вардя документите от визитите ми при лекаря. В момента съм доста щастлива, само че ми е тежко за детето, което изгубих “, споделя актрисата.

Тя разкрива и неприятната страна на бременността. През сълзи, Шей споделя, че се чувствала доста зле поради това, че не е можела да излиза доста и да върви на фитнес. Актрисата е доста непрекъсната в поддържането на стегната фигура и постоянно споделяше със своите почитатели по какъв начин вървят тренировките ѝ. „ Тъй като аз обичам да съм обществена, това, че не можех да споделям неща с моите почитатели, ме караше да се усещам потисната “.

Шей ще споделя още секрети и забавни неща със своите клиенти в Ютуб, а цялото видео на първи епизод може да видите тук.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР