След като бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на Диана

...
След като бе оневинен от прокуратурата по обвиненията на Диана
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Цветя ще има за моята майка, която проля толкова сълзи заради един ИЗРОД!

След като бе оправдан от прокуратурата по обвиняванията на Диана Димитрова за принуждение, известният артист. Преди малко самата Диана Димитрова разгласява отговора си в профила си във Facebook. Публикуваме гледната точка на актрисата без редакторска интервенция:

 

" Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден. По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре ``пазен`` от закона. Когато гостувах в ``120 минути`` споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на персонална среща с дете на към 13 години в дома на сътрудник артист. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има по какъв начин да се потвърди.
Ако аз съм това, което той се пробва да ме изкара през днешния ден, за какво ме праща при дете? Всеки естествен човек би се усъмнил в грозните му думи.
Когато човек е открит и почтен излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи, поради един урод. "

Каква е истината... Чакаме... И се молим за отговорните да има наказване. А вие на чия страна сте? Споделете в коментар.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР