След като българската звезда Мария Бакалова се появи на връчването

...
След като българската звезда Мария Бакалова се появи на връчването
Коментари Харесай

Гаджето на Мария Бакалова-бисексуален милионер

След като българската звезда Мария Бакалова се появи на връчването на премиите "Оскар " на разположение с известния управител на гении Кейд Хъдсън, щатските таблоиди недвусмислено дефинираха смуглия красавец за гадже на нашата актриса. 32-годишният мъж, който в предишното е работил за емблематични фигури от шоубизнеса като Бритни Спиърс, въпреки и едва прочут на публиката, е една от най-ексцентричните и скандални фигури в средите на богатите и известните оттатък Океана.



За връзка сред него и Мария се заприказва още в края на предходната година, когато двамата бяха изловени от папараци да се гушкат на плажа в Маями. Бакалова обаче отхвърли връзките й с сътрудника да минават границите на другарството и взаимната работа. Появата на Кейд в нощта на "Оскарите " обаче приказва друго. Хъдсън е прочут освен с отличния си усет към откриването на гении, само че и с многопосочната си интимна ориентировка. Бизнесменът е искрено бисексуален, а през 2013-а година беше упрекнат в посягане от младия артист Шон Роуз. Последният сподели есмеси, в които Кейд искрено го кани на уикенд с взаимна консумация в подмяна на роля в прочут сериал.

Скандалът бързо се потули и Хъдсън хитро измести по-голямата част от бизнеса си в Европа, където се е срещнал и с нашата хубавица. Кейд публично е сътрудник на Мария след пробива ѝ във втората част на кино лентата "Борат ". Самата тя и преди е разгласила фотоси с него в инстаграм. Сред клиентите му сега с изключение на българското момиче са звезди като Ема Робъртс, Зак Ефрън и други

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР