След като българинът Здравец “Hylissang Гълъбов от тима на Fnatic

...
След като българинът Здравец “Hylissang Гълъбов от тима на Fnatic
Коментари Харесай

Предстои битката за влизане в групите на Световното по LOL

След като българинът Здравец “Hylissang ” Гълъбов от отбора на Fnatic си обезпечи място в групите на Световното състезание по League of Legends, това направи и южнокорейският DRX. Двата отбора приключиха на първите места в предварителните групи и нямаха потребност от присъединяване в плейофите на предварителната фаза.

До последните срещи, които ще дефинират заключителната двойка, включила се към групите на най-големия шампионат по LOL за годината, стигнаха 4 състава. Те още веднъж ще се проведат в Мексико Сити.

The updated Play-In Knockouts bracket after today!

Tomorrow:
⚔ vs
⚔ vs
— LoL Esports (@lolesports)
Първият „ край “ за влизане в същинската част на шампионата на планетата опълчва Северна Америка против Европа. Evil Geniuses, който бе в групата на Fnatic се изправя против MAD Lions. „ Лъвовете “ и „ гениите “ са последните по мощ квоти на своите райони, само че европейският отбор е в ролята на любимец, откакто в профил Saigon Buffalo, с цел да стигне до мача си с EG. От своя страна американският отбор приключи група А с баланс от 3-2, с еднообразно достижение с LOUD и DetonatioN FocusMe, които победи в баражите за по-добро място. Двубоят ще започва към 21:00 българско време.

Другият мач, който ще даде място на спечелилия в групите е сред китайския RNG и японския DetonatioN FocusMe. След предварителната група японският състав игра против LOUD в мач за стигане на финала, налагайки се с 3:1 победи. Въпреки триумфа си обаче организацията е посочена за безспорен новобранец в мача, като някои букмейкъри са сложили коефициент за победа на китайците от 1.001.

Двата финални мача за влизане в групите на Световното са във формат до 3 победи от 5 срещи, а същинската фаза на шампионата се мести в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк и стартира в нощта сред 7-ми и 8-ми октомври.

фотография: gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР