След като ангажиментите на Николай Михайлов към националния отбор приключат,

...
След като ангажиментите на Николай Михайлов към националния отбор приключат,
Коментари Харесай

Левски сяда на преговори с Николай Михайлов

След като уговорките на Николай Михайлов към националния тим приключат, от управлението на Левски ще влязат в договаряния с играча за възобновяване на контракта. Споразумението сред двете страни изтича през лятото, само че в него има алтернатива да бъде удължен с още 2 сезона. Контрактът бе подписан с към този момент някогашните шефове на клуба. Сега новите също ще би трябвало да го прегледат и да създадат предложение към 30-годишния вратар.

Той към този момент съобщи, че се усеща благополучен в родния си клуб и няма нищо срещу да продължи да играе за него. Николай е чакан на “Герена " във вторник и тогава ще стартират диалозите сред двете страни. Той бе титуляр в петъчната евроквалификация против Черна гора (1:1), в която получи лека контузия на коляното. Очаква се тя да не му попречи да застане под рамката в утрешното посещение на Косово.
 България - Черна гора @@@
Освен с Михайлов управлението на Левски би трябвало да води диалози и с чужденците Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Техните договори с клуба също изтичат през лятото.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР