След известно прекъсне бе възобновен конкурсът за нови лица за

...
След известно прекъсне бе възобновен конкурсът за нови лица за
Коментари Харесай

Хрисиана Иванова грабна титлата New face of Varna

След известно прекъсне бе обновен състезанието за нови лица за стилния бизнес New face of Varna. Проектът бе основан през 2009 година от Десислав Димитров, PR експерт. От този формат през годините е почнала кариерата на доста модели от морската столица измежду които Габриела Генчева, Жаклина Братанова, Радина Филипова, Лаура Марак и други.

Подготовката за мероприятието стартира през октомври, само че поради пандемичната конюнктура състезанието се организира на 3 април от 16 часа в градината на хотел " Империя " в центъра на Варна. В състезанието взеха присъединяване кандидат- модели от Варна, София, Ботевград, Тетевен и Враца, определени след онлайн кастинг. Те дефилираха в 2 тура с бански костюми и формалните рокли на Сватбен център Варна My wedding - роклите с който са облечени девойките в известното предаване " Ергенът ".

Това беше и мотивът уредникът на състезанието, който влезе и в ролята на водещ, да подари по един нарцис на всяка от участничките и показа, че за него всички са победителки, само че с цел да направи своя избор ще изиска помощ от журито.

В комисията бяха представители на водещите фешън организации, притежателят на верига фризьорски салони, както и първата носителка на наградата - Габи Генчева и Ева Добрева - хубавицата, която неотдавна показа страната ни състезанието " Мис Свят ". Сред гостите на събитието бе видян и кмета на регион " Одесос " - Георги Недев, който услужливо театралничи за фотография с победителката и нейната майка.

За победителка журито избра Хрисиана Иванова. Тя е ученичка от ОУ " Г. С. Раковски " - гр. Варна. От 4 години се занимава професионално с съвременен балет в танцова школа " Електра " с началник Ивелина Тодорова. При присъединяване си в състезанието за гении New Stars завоюва втора премия. От 5 години се занимава с актьорско майсторство в Арт център " Арлекин " с началник Таня Гунчева.

Печели премия за най-хубава женска роля с присъединяване си в мюзикъла " Замръзналото кралство " и спектакъла " Малката Баба Яга " през 2021г.

През 2021 печели купата " Малка Мис България " в категория Тийн. От 1 година е модел на бутик за детски публични рокли - Magic steps kids. Мечтае да стане известна актриса и модел. Съвсем скоро ще я забележим в няколко театрални постановки, фешън ревюта и балетни концерти. Предстои ѝ да показа България на интернационалния конкурс Little Miss Planet в Дубай.

Девизът на хубавицата е " Няма нищо по-ценно от същинското другарство ". В състезанието бяха раздадени и доста специфични награди, измежду които бе определено и лице на известната марка бижута Antiques & Gold Jewellery, чийто избор инцидентно дублира и избора на журито. 

Между двата кръга с прелестни вокални осъществявания гостите зарадва невероятна Бриана, която бе и член на журито. 

Бриана Петрова е носителка на купите Малка Мис Свят 2019 година и Малка Мис Планета 2020 година Освен като модел, тя взе участие и в доста национални и интернационалните състезания, от които има извоювани над 110 златни медала и доста Гранд При награди от целия свят - с пеене,танци и пиано. Участва в няколко кино лентата и в най-мащабната продукция на Държавна опера Варна - Цар Лъв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР