След изключително оспорвана процедура по номинация и селекция, международното жури

...
След изключително оспорвана процедура по номинация и селекция, международното жури
Коментари Харесай

Списание Business Lady обяви най-добрите Жени лидери в Човешките ресурси

След извънредно оспорвана процедура по номинация и селекция, интернационалното жури на списание Business Lady, селектира 15 дами – водачи в Човешките запаси. Една от отличените дами е Галина Димитрова – Мениджър „ Човешки запаси " в Нова Броудкастинг Груп.

Над 40 експерти подадоха документи за влиятелната ранглиста. Кандидатурите им бяха оценени по 5 съществени критерии: ефикасен мениджмънт в бранша, положителен публичен имидж: личен и на компанията; богат професионален опит в сектора; сполучливи управнически модели в региона на ЧР и положителни практики през 2021; ноу-хау и нововъведения.

Дамите, определени в топ 15, ще бъдат и част от онлайн конференцията: „ Жените водачи в HR-а приказват LIVE “. Изданието ще събере най-хубавите дами в HR-a в България. Те ще споделят опит и положителни практики, с което да дадат насоки за построяването на HR тактиката на всяка организация в идващите 5 години.

Галина Димитрова ще опише повече за процесите по основаване и имплементиране на задача и система за оценка на представянето на чиновниците. По време на конференцията ще бъдат дискутирани още основаването на сполучлива тактика за привличане и задържане на гении в България, основни допирни точки и по какъв начин да създадем мощна връзка сред хората и компанията, по какъв начин да разграничим потребностите на българския експерт и неговите упования, както и ефикасни канали за връзка на работодателската марка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР