След грандиозния световен успех на ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ, който обиколи всички

...
След грандиозния световен успех на ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ, който обиколи всички
Коментари Харесай

Димитрис Папайоану открива ONE DANCE WEEK 2020

След грандиозния международен триумф на " ВЕЛИКИЯТ УКРОТИТЕЛ ", който обиколи всички континенти и гостува на ONE DANCE WEEK 2018, звездата на интернационалната танцова сцена Димитрис Папайоану ще сътвори най-мащабното си театрално произведение досега.

За първи път в новата ни история българска културна организация поддържа актьор от международна големина в областта на актуалните изпълнителски изкуства. ONE DANCE WEEK e измежду влиятелния лист на копродуцентите на огромния план.

Сред тях са театъра на фондация Онасис в Атина, именитите Sadler’s Wells Theatre в Лондон, Théâtre de la Ville в Париж, биеналето за танц в Лион, фестивалът в Неапол, Grec Festival в Барселона, Théâtre du Châtelet в Париж, Torinodanza и други.

Българската аудитория ще е измежду първите в света, които ще имат опцията да се допрян до новото произведение на един от най-успешните и значими международни актьори в региона на актуалния танц.



Билети за спектаклите на 3 и 4 септември 2020 в Дом на Културата " Борис Христов " към този момент може да намерите на касите на EasyPay в цялата страна, както и онлайн в мрежата на EpayGo.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР