След година в изолация и носене на домашни дрехи, сме

След година в изолация и носене на домашни дрехи, сме ...

Бионсе със секси тоалети за годишнина от сватбата си


След година в изолация и носене на домашни дрехи, сме напълно готови да се завърнем към официалните тоалети. Роклите, панталоните, полите и ризите ни чакат с нетърпение, а с постепенното разхлабване на мерките съвсем скоро ще стигнем и до тях. Дори и да нямате специален повод, самото отваряне на ресторанти, барове и културно-развлекателни места си заслужава да облечем нещо специално.

Още един човек, който нямаше търпение да облече секси тоалет, е Бионсе. Изпълнителката отпразнува 13 години брак с рапъра Джей Зи и го направи по невероятен начин. Тя сподели снимка в Instagram, на която показва тоалета си за празника и спокойно можем да кажем, че изборът ѝ е безупречен.

Като истинска кралица на музиката, Бионсе заложи на черно-червен кариран тоалет, съставен от къси панталони и сако с кристални копчета. Към това тя добави червени сатенени токчета, които се завързваха с черни панделки около глезените, и черни слънчеви очила.

Според фенски профил в социалните мрежи, поп дивата и съпругът ѝ Джей Зи са отпразнували годишнината си в Лас Вегас. Двамата са се качили на частния си самолет и са заминали за столицата на хазарта, за да бъдат насаме на специалния си ден. Изпълнителите имат нужда от малко почивка, след като през последната година са затворени у дома, грижейки се за трите си деца.

Вижте стилната Бионсе в

Източник:
По публикацията работи:

Източник: dnes.bg