След финала на  имаше редица оплаквания от стюарди, фенове и други

След финала на  имаше редица оплаквания от стюарди, фенове и други ...

Видео показа как феновете са нахлули нелегално на Уембли за финала на Европейското

След финала на  имаше редица оплаквания от стюарди, фенове и други отговорници за организацията на големия двубой между Англия и Италия. А нелегалните зрители, нахлули насила на "Уембли", бяха наистина много.

Появиха се множество видеа в социалните мрежи на тълпи от хора, които чрез сила се борят със стюардите и в крайна сметка успяват да си "осигурят" места за наблюдение на срещата. Имало е обаче и такива, които са използвали хитрост, за да успеят.

УЕФА представи идеалния отбор за Евро 2020 УЕФА представи идеалния отбор за Евро 2020
Два дни след големия финал на Европейското първенство по футбол от УЕФА обявиха официално идеалния състав за турнира. Прави в...

Един такъв случай е на популярния в социалните мрежи "J2Hundred", който показа екскурзията си до Лондон. Той отиде там с надеждата да гледа сблъсъка на голям екран, но в крайна сметка се озова на "Уембли" точно в продълженията.

19-годишният влогър и негов приятел намериха отвор в една от металните огради, минаха оттам, а след това се озоваха пред своебразен "вход", където обаче нямаше стюарди. С чужда помощ те успяха да отворят и да си поправят път.

След доста изкачени стълби и емоции - той пристига за най-заключителните и напрегнати моменти от двубоя. "Изобщо не съм предполагал, че ще се промъкна на "Уембли". Това бе знак от Господ, беше ни писано да сме на стадиона, имаше просто отвор във вратата" - отбелязва той във видеото.

Източник: actualno.com