След един месец в кома, на 54-годишна възраст почина френската

...
След един месец в кома, на 54-годишна възраст почина френската
Коментари Харесай

Френска принцеса почина на 54

След един месец в кома, на 54-годишна възраст умря френската принцеса Ермин дьо Клермон-Тонер. В началото на предишния месец тя е била приета в болница, откакто е претърпяла случай с мотор.

Нейното семейство направи изявление пред списание " Point de Vue ", в което се споделя:

" Ермин дьо Клермон-Тонер, родена през 1966 година, ни напусна след месец кома в болница, намираща се в предградията на Париж, след трагична злополука с мотоциклет. Тя издъхна заобиколена от своите близки. Семейството и приятелите ѝ вечно ще пазят загатна за нея жив. Тя беше изключителна дама с огромно сърце, която постоянно намираше време за другите. Ермин ще остане ориентир за изкуството на живота в края на 20 век. Никога няма да забравим нейната добрина и усмивка ", написа в известието.

Виван Занироли - основател на спортната демонстрация " Рали на принцесите " и непосредствен другар на починалата, ѝ отдаде респект във своята Facebook страница, в която показа няколко фотоси.

" Сбогом, моя прелестна принцесо! Обичам те! Ти вечно ще бъдеш в сърцето ми, което през днешния ден кърви. Ти беше душата на ралито, дружно се забавлявахме и смяхме. Почивай в мир, приятелко! Животът е доста неправдив ", написа тя, допълвайки, че изпитва голяма горест от обстоятелството, че двете деца на Ермин остават без своята красива майка, написа dir.bg.

Ермин произлиза от едно от най-старите и благородни фамилии във Франция, чието потекло води началото си от 1070 година Възпитавана е с почитание към традициите, които я въодушевяват да напише книгата " Добрият звук задължава. Изкуството да живеем през днешния ден ", която излезе на българския пазар преди 19 години - през 2001 година

" През отиващия си ХХ век сме не запомнили съвсем всичко за положителните обноски от кралско време. Нравите се трансформират. Но учтивостта остава. Нима тя не е първата от добродетелите, начало на всички други добродетели и ключ към триумфа? Умението да се държим добре у дома, на улицата, когато сме на път, умеенето да бъдем елегантни при всевъзможни условия, умеенето да съчиним покана, да изготвим проект на трапезата, да съставим меню, да одобряваме и да бъдем одобрявани не значи единствено да вършим това, което е " признато ". Смисълът на положителните обноски е в това да не тормозят другите, да се заобикалят недоразуменията, да се щадят възприятията на близки и по-далечни хора. Правилата в тази книга са лесни за следване. Те разрешават да живеем в естетика със себе си и с другите и да си спестяваме доста неприятности. И да не бъдем причислени към грубияните и снобите... със или без благородническо родословие ", написа в нея принцесата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР