След двата по-хладни дни топлото и усмихнато време се връща.

...
След двата по-хладни дни топлото и усмихнато време се връща.
Коментари Харесай

Топло и усмихнато време

След двата по-хладни дни топлото и усмихнато време се връща. Днес ще доминира слънчево време с повече облаци преди обяд на изток, където тук-там към момента ще има слаби превалявания. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Сутринта ще е хладно, само че дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 19° и 24°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна и тук-там преди обяд все ще превалява. По-късно след обяд облачността ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа до сдържан, най-вече северен вятър. Максимални температури сред 15° и 19°. Температурата на морската вода е 16-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, по върховете с мъгли. Ще духа сдържан север-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне. Максимална температура на 1200 метра – към 14°, на 2000 метра – към 7°.

В неделя преди обяд ще е слънчево. В следобедните часове от северозапад ще стартира нарастване на облачността и до среднощ тук-там в северозападната половина от страната ще превали временен дъжд. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР