След диверсиите по газопроводите Северен поток 1 и Северен поток

...
След диверсиите по газопроводите Северен поток 1 и Северен поток
Коментари Харесай

Сръбски експерт: Започва световна енергийна война по всички важни трасета

След диверсиите по газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " е несъмнено, че стартира международна енергийна война, която ще се води по всички значими енергийни трасета. Като се има поради, че газопроводът " Ямал ", който минава през Полша, беше затворен по-рано, а газопроводите, които минават през Украйна, са в разкъсвана от война зона, единственият, който остава изцяло работещ, е " Турски поток ", който доставя в няколко европейски страни газ от Русия, споделя сръбският специалист доктор Мирослав Парович за вестник " Данас ".
Следователно би трябвало да чакаме, че тази стратегически значима енергийна апаратура в този момент ще бъде под разнообразни типове напън и не би трябвало да се изключва опцията за физическа измама на самия водопровод или на някоя от компресорните станции, предизвести той.
" Ето за какво всички сръбски служби за сигурност би трябвало да престанат да пазят дейностите на (президента) Александър Вучич, а би трябвало да стартират да работят интензивно за попречване на евентуални набези против енергийната сигурност на Сърбия. В същото време болшинството от тези, които са ангажирани с диверсии, заемат едни от най-отговорните позиции в ръководството ", сподели Парович.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР