След десетилетия на вражди и пререкания, двете основни неприятелки на

...
След десетилетия на вражди и пререкания, двете основни неприятелки на
Коментари Харесай

Възроденото приятелство на бившите певици от Spice Girls

След десетилетия на вражди и пререкания, двете съществени " неприятелки " на Spice Girl - Мелани Браун, по-известна като Мел Би, и Виктория Бекъм, разкриха, че връзките им са обърнали нова страница. Направиха го посредством обществените мрежи - с общ кадър, на който театралничат, прегърнали се една друга.

На фотографията 46-годишната Мел Би носи червената рокля, чийто дизайн е дело на Виктория. Именно с въпросната рокля се появи тя в Бъкингамския замък преди близо две седмици, с цел да получи почетния медал, с който бе наградена персонално от принц Уилям. Отличието й се дава поради напъните да оказва помощ на дами, жертви на домашно принуждение.

" 25 години другарство и към момента се харесваме и държим една на друга ", написа към фотографията Мел. И добави прочувственото: " Обичам те доста. "

През 2017 година Мелани се раздели с някогашния си брачен партньор Стивън Белафонте. Според нейните изказвания, повода е, че е претърпяла принуждение от негова страна. Твърдения, които той, несъмнено, отхвърля.

Да научи за травматичните събития към Мелани, е било повратна точка за Виктория и за отношението към някогашната ѝ колежка. Оттогава насетне двете още веднъж намират път една към друга и даже стават най-близки приятелки.

По-рано този месец Виктория Бекъм също показа в Instagram стори със снимка с Мел Би и с техните майки - с цел да отпразнуват достижението на Мел Би. И даже нарече приятелката си " същински модел за подражателство ".

Двете някогашни изпълнителки са имали много сложни връзки през годините.

Според Closer Magazine, Виктория и Мел стигат до съществени пререкания още в самото начало на основаването на Spice Girls през 1995 година

По-късно пък Мелани бе възмутена от обстоятелството, че Виктория отхвърли да участва на турнето от 2019 година, което, въпреки и за малко, възкреси групата.

Но както наподобява, с днешна дата двете са намерили метод да изгладят несъгласията между тях. И даже, съгласно близки източници, са се " заклели " в никакъв случай повече да не позволяват глупави кавги да застанат посред им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР