След десетдневно обмисляне Rammstein все пак заклеймиха войната срещу Украйна. Членовете на германската група се обърнаха

...
След десетдневно обмисляне Rammstein все пак заклеймиха войната срещу Украйна. Членовете на германската група се обърнаха
Коментари Харесай

Rammstein заклеймиха агресията срещу Украйна

След десетдневно обмисляне Rammstein въпреки всичко заклеймиха войната срещу Украйна. Членовете на немската група се обърнаха към обществените медии, с цел да осъдят съветската инвазия в Украйна и да предложат поддръжката си на украинския народ, заяви изданието Classic Rock.

В изказване, оповестено на британски, украински и съветски, във Facebook и Инстаграм музикантите обявиха: „ Групата Rammstein желае да изрази поддръжката си за украинската нация и нейната съпротива срещу шокиращото нахлуване, извършено от съветското държавно управление.

Преди всичко останало  в този миг изпитваме особена тъга за страданията на украинския народ “.

 „ Всеки член на групата има разнообразни прекарвания от двете страни; всички членове на групата имаме приятели, сътрудници, сътрудници, почитатели и в двете страни.

Ние разбираме отчаянието, което доста съветски почитатели могат да изпитат, когато се сблъскат с дейностите на своето държавно управление, и желаеме да си спомним човечността, споделяна както от съветските, по този начин и от украинските жители “.

Както може и да се чака, стотици украинци коментират публикацията в Инстаграм с жълти и сини сърчица, благодарности и развени знаменца. Докато съветските почитатели на групата, наподобява не са по никакъв начин удовлетворени, в случай че изобщо към момента можем да ги назоваваме почитатели. Доскоро Rammstein бяха извънредно известни н Русия, изключително техния фронтмен Тил Линдеман, който записа ария на съветски, пя с боен оркестър на Червения площад в Москва и записа клип в Ермитажа. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР