След ден започва изтичането на срока на годишните винетки, купени

...
След ден започва изтичането на срока на годишните винетки, купени
Коментари Харесай

Изтича срокът на годишните винетки, купени през декември

След ден стартира приключването на периода на годишните винетки, купени през декември предходната и януари тази година. Можете да ги подновите по интернет, с цел да избегнете главоболия към огромното пътешестване по Коледните и Новогодишните празници. Датата на годност на винетката може да бъде тествана на интернет страниците Vinetki.bg и Tollpass.bg, само че и в приложението за мобилни телефони TollPas, прецизираха от Министерство на регионалното развитие.

Удължаването може да стане от вашия компютър или телефон, без да ходите до пункт за продажби на нови стикери. Изтичащият период се отнася за колите до 3,5 тона в това число. Въвежда се регистрационен номер, страна на регистрация и начална дата на активиране на новата винетка. Цените са същите – 97 лв. за една година, 54 за тримесечна винетки, 30 за тримесечна, 15 за седмична и 10 лв. за винетка " уикенд ".

Автомобилите на Toll полицията са разставени по всички пътища на страната и досега няма случай автомобил без винетка да бъде пропуснат и да избегне наказване, предизвестяват от " Пътна полиция ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР