След делото, чието решение присъди правата върху малкия Давид, сина

...
След делото, чието решение присъди правата върху малкия Давид, сина
Коментари Харесай

Илиян наруши мълчанието: Не съм изневерявал на Джулката, всичко беше постановка!

След делото, чието решение присъди правата върху дребния Давид, сина на Илиян Найденов и Джулиана Гани, на татко му, моделката беше първата, която проговори. Джулката даде да се разбере, че тя се е показала като умен човек, изискал да защищити детето си от драми. Е, монетата постоянно има две страни. 

В първото си изявление, което даде Илиян след събията, той беше безапелационен - " делото протече, както би трябвало ". И макар думите на Джулиана, той загатна, че в действителност тя е решила, че за самата нея е по-добре детето да остане при бащата.

Виж още: Тяло за грях: Ниа-Косара съблазнява Виктор, само че с други средства 

Илиян разяснява и *онези* чатове, които го уличаваха в невярност. По думите му няма и 1% истина в тях. " Не моя невярност е повода за раздялата ни ", декларира той пред " Уикенд ". Илиян показа, че въпросната студентка, с която сякаш си е пишел и ѝ е пращал поразголени селфита, в действителност е била... мъж. Цялата история в действителност била режисирана и задачата била една - Илиян да падне в капан и да излезе той неприятният от цялата история.

Виж още: Големите гърди са за илюзия: Андреа от Hell's Kitchen с непредвиден талант 

Но фитнес инструкторът бил квалифициран и то от дълго време. Признава, че усетил края на връзката още през лятото на предходната година и оттогава се готвил с доказателствата, част от които и разгласява, с цел да реализира единствената цел, която е имал - Давид да остане при него. 

Към момента Илиян и синът му живеят в София, като постоянно пътуват към Монтана, където Найденов има бизнес. Илиян признава, че финансово е повече от добре, като даже е купил две жилища - едно за себе си и едно за детето, в София. 

Виж още: Секс до лудост и горещи нощи: Жените в живота на Благо Джизъса

Колкото до издръжката, която Джулката би трябвало да заплаща, Илиян е безапелационен, че няма да ги " търси " тези пари, които на всичкото от горната страна са и алегорични. И повода за това решение е повече от разумна - съвсем половин година след раздялата, Джулката не е дала и 1 лева за издръжката на Давид. Или най-малко по този начин твърди Илиян.

Иначе в персонален проект Илиян е безапелационен - няма жена до себе си! 

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР